Bondehusvinduer

Danmarks største udvalg af vinduer

Er du jagt efter de gode tilbud på vinduer til boligen? I så fald kan vi varmt anbefale at tage et godt kig på hjemmesiden for denne forhandler. Forhandleren fører tusindvis af forskellige vinduer og pryder sig af at have Danmarks største udvalg af vinduer på lager.

Bondehusvinduer

Er du i færd med at istandsætte og renovere et ældre hus eller et bindingsværkshus er de klassiske bondehusvinduer et oplagt valg. Bondehusvinduet er et vindue, der er inddelt i et antal mindre felter og var det foretrukne valg til gårde og husmandsteder. Bondehusvinduer kommer i mange forskellige mål, udformninger og materialer og forhandleren kan tilbyde skræddersyede modeller efter egne mål. På hjemmesiden kan du finde såvel fabriksnye som brugte bondehusvinduer.

Dannebrogsvinduer

Er du mere til dannebrogsvinduer så kan forhandleren også tilbyde et stort sortiment inden for dem. Dannebrugsvinduet har en feltfordeling der svarer sig til Dannebrog, hvoraf navnet er opstået. Dannebrogsvinduer har 4 sidehængte rammer, der åbner hver for sig og giver stor fleksibilitet. Find et stort udvalg af Dannebrogsvinduer online her.