Melton og Mikk Line

Melton har fokus på fleksibilitet

Melton har som virksomhed forskellige fokusområder og et af disse er fleksibilitet. Det betyder at deres partnere har mulighed for at indkøbe de tilstrækkelige mængder og at man som kunde i sidste ende, får muligheden for at opnå billige priser.
Der er nemlig ingen tvivl om at deres produkter er utrolig billige, på trods af den gode kvalitet, Melton kan tilbyde deres kunder.

Melton er godt dansk design

Melton er en dansk producent, med stort fokus på moderigtigt design, der er udvikles i friske og farverige farver. Det betyder at tøj fra Melton gør at børnene skiller sig ud fra mængden, men på en yderst stilfuld måde.
•    Melton er eksperter i moderigtige og farverige designs
Børn vil derfor gå pænt klædt, hvis de benytter tøj fra dem og det er både børn og teenagere, der kan få glæde af deres produkter. De producerer nemlig tøj og tilbehør til børn i alle aldre.

Mikk Line er innovative

Mikk Line gør meget ud af at være innovative, når de producerer tøj til børn. De betyder at de konstant forsøger at forbedre deres produkter på forskellige områder, hvilket er til stor glæde for de kunder, der går i deres tøj.
Det betyder at deres kollektioner hele tiden udvikler sig i den rigtige retning, så man kan købe endnu bedre udendørs tøj.

Mikk Line har barnet i fokus

Mikk Line har stor fokus på barnet og dets behov, når de udvikler tøj. Det gør at deres tøj er behageligt at have på for børn og samtidig er udviklet, så børn kan lege udenfor frit og uhindret.
•    Mikk Line udvikler udendørs tøj med fokus på børns behov
Det er vigtigt at børnene ikke bliver hindret i deres daglige leg og ageren, af det udendørs tøj de har på og det er Mikk Line med til at sikre, via deres erfaring og know how på området.