Alternativ massage i Gentofte

Kranio-sakral terapi er en omdiskuteret form for massage, der arbejder med kroppens egne ressourcer, med henblik på at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Terapeuten kan diagnosticere klientens latente problematikker, og fokuserer på disse i sit arbejde. Behandlingsformen er omdiskuteret på den måde, at nogle anerkender den som en alternativ behandlingsform, mens andre hævder, at der ikke er evidens for dens virkning. Faktum er dog, at nogle klienter oplever forbedringer. Om dette er ren placebo, spekulerer nogen i, men det skal man heller ikke lade sig kimse af. Uanset hvad, kan man få denne massage i Gentofte, hvis man er bosat i Nordsjælland, og vil prøve denne metode af.

Kranio-sakral terapi er en meget blid form for massage, og derfor er der i hvert fald ingen bivirkninger eller risici, ved at prøve at tage den. Terapeuten fokuserer på hoved, nakke og rygsøjle, og tilsiges at kunne nedbringe stress, spændinger og ubalancer i hele kroppen.

Massage som svar på stress

Mange mennesker med stress vælger at opsøge denne massage, som du for eksempel kan få i Gentofte. Overordnet set går behandlingen ud på, at løsne spændinger i bindevævsmembranerne i hovedet, eller bindevævet ved rygsøjlens nerver. Dette medfører en dyb, bestandig afspænding af musklerne i nakken og ryggen, som er forbundet med hvirvlerne. Nogen plæderer for, at dette har en positiv effekt på ting som hovedpine, piskesmæld, stress, angst og søvnbesvær.

Du kan altså få denne massage i Gentofte, som typisk varer en time til halvanden. Nogle vælger også denne form for massage til sine børn. Nyfødte kan nemlig have spændinger eller uro i kroppen efter fødslen, og kan have svært ved at sove eller sutte. Dette kan senere hen føre til andre trivselsproblemer såsom koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder osv. Nogle argumenterer for, at børn ofte er meget modtagelige overfor Kranio-sakral terapi, og der kan derfor opnås resultater med forholdsvist få behandlinger.